Хорол крокує в Новий рік

Нещодавно на сесії Хорольської міської ради прийнято рішення про виділення коштів у резервний фонд для придбання пально-мастильних матеріалів на зимовий період. Це означає, що відтепер районний центр має двомісячний запас бензину для комунальної техніки, яка розчищатиме вулиці й дороги від снігу. Готові до роботи взимку шість одиниць спецтехніки. Запасли також пісок для посипання слизьких вулиць. До речі, за кошти обласного бюджету для Хорола був придбаний сміттєвоз. Завдяки сприянню народного депутата України Володимира Пилипенка виділені кошти на спорудження полігона твердих побутових відходів, призупинене кілька років тому.
Певним підсумком роботи комунальної сфери міста в році, що завершується, стала закупівля 176 світильників, які були додатково придбані в рамках другого етапу проекту реконструкції міського освітлення, повідомив міський голова Хорола Ігор Свириденко.
– Незабаром відкриваємо спортивний майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям на нашому стадіоні. Для цього з міського бюджету виділено 300 тисяч гривень, близько 200 тисяч – із обласного. Два роки там же діє хокейний майданчик, який влітку трансформується в роледром, відкритий з ініціативи й за кошти місцевих підприємців, – розповів Ігор Свириденко. – У цьому році капітально відремонтовано 1,5 кілометра доріг, ми маємо 5 проектів на капремонт шляхів і тротуарів. Виконані поточні роботи з реконструкції  п’яти пам’ятників – це наш святий обов’язок. Біля меморіалу “Хорольська яма” воїни-афганці висадили алею пам’яті, й далі будемо висаджувати там дерева. Придбані комп’ютер, холодильник та інше обладнання для дитсадка “Малятко”.
Також у Хоролі цьогоріч за рахунок коштів місцевого бюджету придбали житло багатодітній сім’ї та хлопцю-сироті, повідомили в міській раді.

Анна ДОРОШЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.