Кубкові змагання з тайського боксу

На базі спортивного комплексу УМВС України в Полтавській області “Динамо” відбувся турнір на здобуття Кубка України з тайського боксу та відкритий чемпіонат Полтавської області. У змаганнях взяли участь понад 400 спортсменів із України та Молдови.
– Якщо раніше ми проводили лише професійні бої, то зараз більшого поширення набувають спортивні та любительські. Я вважаю це правильним рішенням, оскільки, спостерігаючи за такими поєдинками, колегія тайського боксу вирішує, кому зі спортсменів іти далі професійною дорогою, розвиватися, щоб потім представляти нашу державу на міжнародних турнірах, – розповів почесний президент клубу “Легіон”, начальник Державної фінансової інспекції у Полтавській області Михайло Кривошей.
Змагання із тайського боксу тривали з 21 по 24 листопада. Відкритий чемпіонат Полтавської області відбувався серед дорослих класу “Б” та юніорів. На відкриття змагань завітав заступник голови облдержадміністрації Олександр Коваль, представники спортивної громадськості.
Полтавські спортсмени гідно виступили на кубкових змаганнях. Вихованці бійцівського клубу “Легіон” Алім Набієв та Олег Приймачов вкотре довели свою першість на рингу.

Світлана БОРИСЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.