Дітям – якісний світ

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка “Я хочу жити в якісному світі”, що вдесяте пройшов під егідою Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, визначив переможців серед юних художників у трьох номінаціях: “Я пізнаю якісну продукцію”, “Ми – архітектори якісного світу” та “Кращий плакат на споживчу тематику”.
До ДП “Полтавастандартметрологія” цьогоріч надійшло 224 малюнки від юних митців області. 34 з них відзначені призовими місцями і почесними дипломами, 9 найкращих робіт направили до Києва, щоб продовжити боротьбу на загальнодержавному рівні. 239 дитячих робіт на столичній виставці, що цьогоріч отримала статус Національної,  вражали оригінальністю використання фарб й олівців, крейди і туші, на дзеркалі, склі, шовку, оформлення бісером, витинанками, квілінг-технікою, аплікаціями з паперу, тканин, вовни, пластиліну, зерна, соломки, засушених квітів і трав.
Щороку наші юні земляки потрапляють до числа переможців. Нині найвищу сходинку творчого турніру посіла шестирічна Вероніка Луст із Полтави. Саме її робота із промовистим девізом “Пийте, діти, молоко – будете здорові, і за це подякуйте українській корові!” перемогла в номінації “Кращий плакат на споживчу тематику” в категорії для наймолодших учасників.
В Українському домі в Києві у рамках Європейського тижня якості відбулася церемонія нагородження. По її завершенні на дітвору та дорослих, які її супроводжували, чекала захоплююча екскурсія до “Експериментаніума” – нового науково-дослідного музею площею понад 2 тисячі квадратних метрів, де проводяться цікаві практичні заняття та різноманітні шоу з прикладної фізики, хімії, біології, кулінарії.

Жанна КУЩЕНКО
Журналіст

 

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.