“Працюємо разом, однією командою…”

“В  ефірі – чергова програма заводського радіо” – ці слова досить добре знайомі працівникам Крюківського вагонобудівного заводу. Небагато знайдеться на Полтавщині промислових підприємств, де збережено корпоративне дротове радіомовлення. Вагонобудівники бережуть власні традиції, однією з яких і є радіо. Його історія сягає у далекі 1930-ті роки. За цей час змінилися ідеологія, технічне оснащення, але незмінним залишається головне призначення радіопередач. Насамперед – це всебічне висвітлення діяльності структурних підрозділів підприємства, знайомство з новинами виробництва, розповіді про людей праці.
Сьогодні інформаційне наповнення радіовипусків здійснюють працівники відділу засобів масової інформації – прес-служби ПАТ “КВБЗ”.
– Щодо власного продукту, то це – інтерв’ю з кращими працівниками заводу, святкові привітання заводській громаді від керівників підприємства, вітальна та молодіжна сторінки, – розповідає редактор радіомовлення Крюківського вагонобудівного заводу Олена Антосик. – Щоб підвищити інтерес слухачів, урізноманітнюємо форми подачі інформації, запроваджуємо нові рубрики. Приємно, коли до нас телефонують не тільки для замовлення музичних вітань колегам, друзям, рідним, а й щоб запропонувати нововведення та власну інформацію. Останні новації від наших прихильників – у програмах корпоративного радіо надавати інформацію про новини музичного життя, детальніше розповідати про цікаві події з життя міста.
Якщо раніше радіопередачі можна було почути тільки в спеціально визначених місцях, то нині розгалужена внутрішня радіомережа доносить їх до кожного працюючого чи то в цеху, чи то у відділах. Гучномовці встановлено й на алеях заводської території. Технічним забезпеченням ефіру переймаються працівники цеху зв’язку Олександр Більчич і Михайло Полинько.
– Працюємо разом, однією командою, щоб наші слухачі отримали якісний актуальний інформаційний продукт у заводському радіоефірі, – наголошує Олена Антосик.
Із нагоди професійного свята бажаємо радійникам із КВБЗ, усім їхнім колегам з електронних ЗМІ та зв’язківцям міцного здоров’я, професійних успіхів, невтомного творчого пошуку та втілення нових цікавих ідей. Нехай щоденна праця приносить задоволення та приємні емоції.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.