Конкретні виміри пам’яті

Цими листопадовими днями Анатолію Кукобі виповнилося б 65 років. Його здобутки і заслуги перед Полтавою, нашим краєм і країною загальновідомі, відзначені громадою й державою і зберігаються у людській пам’яті. Свідченням тому стала заповнена зала Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.В.Гоголя, яка зібрала його однодумців, друзів, рідних і звичайних полтавців – усіх, хто вдячний багаторічному міському голові, політичному й державному діячеві за відданість справі, за зроблене в ім’я процвітання рідного міста. Під особливою опікою Анатолія Кукоби були ветерани, молодь та діти. Достатньо згадати діяльність за-снованого ним “Фонду захисту і підтримки талановитих дітей”, турботу якого відчула значна частина полтавської малечі.
Саме завдяки старанням міського голови Анатолія Кукоби Полтава отримувала необхідні кошти і субвенції, була містом найкращого благоустрою, найактивнішого житлового будівництва, містом із найнижчими тарифами за житлово-комунальні послуги. Він дбав про те, щоб полтавцям було зручно і затишно у рідному місті. Полтаву він любив безмежно і люблячи її відійшов у вічність, зазначила на вечорі голова ГО “Фонд захисту і підтримки талановитих дітей” імені Анатолія Кукоби Віра Кальник.
Учасники вечора не тільки згадували добрі справи Анатолія Тихоновича, а ще й слухали його улюблені мелодії, пісні. Чи не найбільше оплесків викликав виступ дитячих колективів – лауреатів Фонду. Присутні в залі також переглянули документальний фільм “Застигла музика вічності” про життя і діяльність Анатолія Кукоби, створений ТРК “ІРТ-Полтава”.

Віктор КІКОТЬ
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.