Дві перемоги і поразка

“Кремінь” (Кременчук) – “Скала” (Стрий) – 2:0
Чотири поразки поспіль – такий невтішний “доробок” мали кременчужани перед черговим домашнім поєдинком. Тріумф у вболівальників з приводу приходу головного тренера Свистуна після цих невтішних результатів поступово почав згасати. До того ж у “Кременя” виявилася надзвичайно низька реалізація гольових моментів. Тож від матчу з майже аутсайдером чекали тільки перемоги. І дочекалися нарешті. “Кремінь” виграв – 2:0. Причому вистрілив дуплетом, але лише у другому таймі. Протягом двох хвилин забили Гаді та Олефір. Згодом гості могли зрівняти рахунок, але спочатку господарів виручила стійка воріт, а потім і Пасічніченко, який вибив  м’яч, що летів у порожні ворота. Таким чином “Кремінь” дещо покращив своє турнірне становище. Попереду – непростий виїзд у гості до команди “Оболонь-Бровар”.
“Гірник-Спорт” (Комсомольськ) – “Оболонь-Бровар” (Київ) – 1:0
А наступний суперник кременчужан мірявся силами майже поруч, у Комсомольську, з місцевими “гірниками”. Між собою грали сусіди по турнірній таблиці. “Пивовари” до звітного протистояння здобули дві перемоги на виїзді. Капітан нашої команди Прошенко перед поєдинком зазначав, що цей матч стане для його колег деякою мірою моментом істини. Приємно, що істина прийшла з перемогою. Напередодні команда Жабченка “підписала” одразу п’ять нових футболістів (Адаменко, Горобець, Грищенко, Тавадзе, Явтушенко). Долю протистояння вирішив єдиний гол, забитий Клімаковим ще на 14-й хвилині. На сьогодні “Гірник-Спорт” вже третій! Найкращий показник серед представників Полтавщини у другій лізі.
“Карлівка” – “Сталь”   (Дніпродзержинськ) – 0:1
Карлівчани, як і “Кремінь”, перед шостим туром вже чотири матчі поспіль не вигравали. У складі гостей тепер грають екс-футболісти “Карлівки” воротар Вітів та польовий гравець Плієв, у господарів зараз заявлено вісім колишніх гравців “Сталі”. Це Богомаз, Гаврась, Коваленко, Момотенко, Ничипорук, Полуляхов, Полуницький, Чахотін. Але ні вони, ні інші футболісти не врятували свою команду від чергового фіаско і знову засмутили своїх вболівальників, яких щоразу чимало збирається на місцевому затишному стадіоні “Машинобудівник”. Домашня поразка – 0:1. Після цього програшу наші земляки опустилися вже на 14-ту сходинку. Матч 7-го туру згідно з календарем карлівчани пропускають, наступна гра – 27 серпня. Тож є час для “розбору польотів” і висновків. Головне, щоб вони були правильними.
Матчі 7-го туру відбудуться у четвер, 22 серпня. Суперники полтавських команд: “Оболонь-Бровар” (Київ) – “Кремінь” (Кременчук), “Тернопіль” – “Гірник-Спорт” (Комсомольськ).

Микола БАКУТА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.