Історія великого народу

У  дитячому спортивно-оздоровчому центрі “Горизонт” міста Комсомольська відбулася виїзна виставка-ярмарок “Книги Полтавщини”. Ініціатором її проведення виступив колектив департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації. Такі виставки департамент проводить уже другий рік поспіль, але вперше – у дитячому закладі. Тож до заходу готувалися особливо ретельно. Щоб викликати у дітей зацікавленість, друковану продукцію презентували за кількома напрямами. Зокрема один із стендів було присвячено виданню книг при підтримці Президента України Віктора Януковича – “Україна – історія великого народу”. Ці книги  радник Президента України Володимир Зубанов нещодавно передав у подарунок обласній бібліотеці
ім. І.П.Котляревського. Наступний стенд представляв соціально значимі видання дитячих книжок авторів Полтавщини, більшість яких друкуються за кошти обласного бюджету. Варто зазначити, що поточного року на книговидання в обласному бюджеті передбачено 550 тисяч гривень, із них третина – на дитячі книги.
Юні таланти у рамках Дня творчості продемонстрували гостям спритність у спорті, вміння танцювати, співати, виготовляти різні вироби.
Така творча зустріч нікого не залишила байдужим. Гості з Полтави відчули неабияке зацікавлення дітей книгою. І в цьому велика заслуга педагогічного колективу “Горизонту”. Також гості відзначили особливу енергетику оздоровчого закладу та чудові умови, створені для відпочинку школярів Полтавським гірничо-збагачувальним комбінатом. Звісно,  представники департаменту приїхали на гостини не з порожніми руками. До бібліотеки ДСОЦ “Горизонт” вони передали книги історичної й дитячої тематики.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

 

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.