Тепло і затишок сільської оселі

Віктор Коршак, представники підрядників та ВАТ “Лубнигаз”.

Виступаючи на урочистостях, сільський голова Сербинівки Лідія Чигир подякувала керівникам обласної, районної влади, жителям села за підтримку й конструктивну роботу, спрямовану на розвиток соціальної сфери сільських територіальних громад. Голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко, голова райдержадміністрації Василь Пісня, голова районної ради Валерій Зінченко відзначили, що в області та районі діє програма газифікації населених пунктів. Основним об’єктом у 2012 році в Гребінківському районі став підвідний газопровід Мар’янівка – Сербинівка. За кошти районного бюджету та спонсорів була повністю виготовлена проектно-кошторисна документація, і при підтримці облдержадміністрації та обласної ради район отримав 2 мільйони 20 тисяч гривень із Державного бюджету на цей об’єкт, відповідне фінансування було проведене за участю сільськогосподарських підприємців та фермерських господарств, які працюють на території Сербинівської сільської ради. Активно діяв і сільський кооператив “Факел”.  Запалити “голубий вогник” селяни доручили Олександру Удовіченку та Лідії Чигир.

Гості завітали до будинку ветерана війни і праці Ганни Придибайло. Щаслива господарка щиро дякувала всім, хто допоміг їй та ще майже 200 жителям Сербинівки, Грушківки і Саївки мати постійне й надійне джерело комфорту.

Тепло і затишок прийшли до будинків жителів Сербинівської сільської ради. Це ще один крок у виконанні обласної та районної програм із газифікації населених пунктів. Як підкреслив Олександр Удовіченко, у 2013–2014 роках заплановано газифікувати Григорівку та Стукалівку, й тоді Гребінківський район буде газифікований на 100 відсотків. Так на ділі реалізуються програми з відродження і розвитку сіл краю.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.