Конструктивна співпраця на благо краю і держави

– Спільний період роботи був конструктивним, – наголосив Олександр Удовіченко. – Ми пройшли цей шлях, доповнюючи одне одного і думками, і підходами у реалізації справ. Це давало певний імпульс у виконанні функцій, які покладено на облдержадміністрацію. Ми відчували вашу підтримку і будували свою роботу в співпраці з громадськістю. І хоча громадські організації оцінюють хід суспільних подій по-різному, на Полтавщині завжди досягали консенсусу. Сподіваюся, що таке ж порозуміння продовжуватиметься і надалі.

Найбільш активним членам громадської ради попередньої каденції голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко вручив почесні грамоти ОДА.

– У громадській раді об’єдналися ті, кому не байдуже, яким буде завтрашній день нашого регіону і в цілому держави, – зазначив голова громадської ради при облдержадміністрації Володимир Голуб, – хто відчуває відповідальність перед майбутніми поколіннями. Люди, які наполегливо й безоплатно займаються громадською діяльністю, сприяють покращенню соціально-економічної ситуації у регіоні, отримали можливість суттєво впливати на рішення, які приймає влада. Створення нових громадських структур, у рамках яких триватиме обмін думками та ідеями, зумовить запровадження нових соціальних проектів, що впливатимуть на реструктуризацію суспільства, а отже, і на поліпшення життя людей.

Після підбиття підсумків роботи за дворічний період відбулися вибори нового складу громадської ради. Її головою одноголосно знову обрано Володимира Голуба.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.