Перспективи об’єднань співвласників багатоквартирних будинків

На нещодавно проведених зборах асоціації ОСББ її керівник Ігор Семеняченко запевнив, що і в 2013 році школа продовжить роботу завдяки сприянню Фонду розвитку громади Кременчука та підтримці фонду “Відродження”. Асоціація також продовжить практику надання юридичної допомоги з проблемних питань діяльності ОСББ.

Допомагати об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків має наміри й місцева влада. Зокрема начальник міського управління ЖКГ Сергій Ярош наголосив, що місто зацікавлене у тому, щоб у житлового фонду з’явився надійний господар. Створені у Кременчуці ОСББ засвідчують позитивний результат, адже завдяки їм деякі будинки із занедбаних перетворилися на зразкові.

Подібна заява представника влади є досить обнадійливою. Особливо зважаючи на те, що 2012 року з міського бюджету на розвиток ОСББ було виділено всього 540 тисяч гривень, що удвічі менше року попереднього. Утім Сергій Ярош оприлюднив інформацію про те, що фінансова допомога міста в 2013-му може сягнути мільйона гривень. Якщо так і справді буде, то є надія, що у Кременчуці кількість ОСББ невпинно зростатиме.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.