“Ромашка” у дарунок від Святого Миколая

Пластикові вхідні двері, сучасний дизайн ігрової кімнати, затишок спальні – усе свідчить, що працювали тут від щирої душі та з любов’ю до дітей. “Вибирали не дешевші, а кращі речі для декору приміщення, – розповідала сільський голова. – Односельці працювали на ремонтних роботах безкоштовно. Звідусіль привезли малюкам і подарунки. Підтримали нас небайдужі люди з Чапаєвого, Чутового, Флорівки, Артемівки”.

Тож Надія Бистрай усіх своїх помічників та щедрих дарувальників поіменно назвала під час урочистостей з нагоди відкриття дитячого закладу і щиро подякувала їм за розуміння і допомогу. Безумовно, власних надходжень сільської ради для відкриття дитсадка було недостатньо. Тому на сесії Чутівської районної ради виділили кошти на придбання будматеріалів. За допомогою зверталася сільський голова і до місцевої громади та орендарів землі, які уклали угоди про соціально-економічне партнерство. Тож так гуртом і подбали про диво-дитсадок для малечі. А його відкриття приурочили саме до свята заступника дітей Святого Миколая. Тому Надія Бистрай подарувала закладу ікону Миколи Чудотворця на вишитому жителькою села Оленою Чамарою рушникові. Сільський голова висловила сподівання, що Святий Миколай оберігатиме малюків і принесе їм здоров’я, щастя, ласку.

Урочисте відкриття “Ромашки” стало визначною подією не лише для місцевої громади. Розділити з нею цю радість прибули й керівники виконавчої влади, районної ради, місцевих органів самоврядування, а депутат обласної ради Микола Хоменко зі щирими вітаннями передав завідуючій закладом Наталії Бойко у подарунок від народного депутата України Олексія Лелюка телевізор. Взагалі цього світлого дня малята отримали чимало щедрих дарунків. Не з порожніми руками приїхали заступник голови Чутівської райдержадміністрації Світлана Титар, заступник голови районної ради Віктор Калаур, начальник відділу освіти РДА Мілана Павленко. Держслужбовці вручили працівникам “Ромашки” DVD-програвач, акустичну систему та мікрофони. Цінний дарунок діти отримали і від уродженця Первозванівки, депутата Кіровоградської обласної ради Анатолія Бистрая, а колеги Новокочубеївського сільського голови з Грякового, Вільхуватки, Василівки та Вільниці Любов Шепелюк, Тетяна Кичата, Лариса Ярошенко, Тетяна Лугова привезли набір іграшок та лінолеум. Директор школи Надія Калюжна також подбала про цікаве дозвілля дітей, подарувавши збірки українських казок.

Святкового настрою заходу додали місцеві школярі, які разом із педагогами підготували концерт. Не обійшлося, безперечно, і без Святого Миколая, роль якого виконав восьмикласник Владислав Шаповал, щедро обдаровуючи малечу цукерками. Тож дітлахи отримали чимале задоволення, а батьки сердечно дякували сільському голові Надії Бистрай і усім небайдужим людям за омріяний дарунок – сучасний дитсадок.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.