Медичні аспекти соціального партнерства

– Нещодавно у селі Недогарки після капітального ремонту відкрито амбулаторію загальної практики – сімейної медицини, – розповів голова райдержадміністрації Юрій Нагорний. – Завдяки спонсорській допомозі ПСП “Дніпровські зорі” здійснено заміну вікон, керівництво Полтавського ГЗК допомогло у придбанні сучасного стоматологічного обладнання та апарата ЕКГ. Із районного бюджету на ремонт даху лікарні було спрямовано 34 тисячі гривень.

– Недогарківська амбулаторія завжди була одним з найкращих сільських медичних закладів району, – додає головний лікар центральної районної лікарні Марія Ігнатчук. – Тут працюють висококваліфіковані працівники. Відтепер вони матимуть ще й гідні умови для роботи. До медичного закладу підведено водопостачання, установлено бойлери для гарячої води. Функціонально та зручно упорядковано робочі місця для медичного персоналу і реєстратури та оновлено фойє.

У цілому ж поточного року в Кременчуцькому районі на капітальні ремонти та придбання сучасного медичного обладнання із бюджетів та спонсорських коштів залучено більше мільйона гривень.

 

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.