Оздоровлення і відпочинок дітей повністю профінансовані

На організацію та проведення літньої оздоровчої кампанії з різних джерел фінансування залучено 64 мільйони 563 тисячі гривень, що на 3,3 мільйона більше, ніж торік. Обласну програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2012 – 2014 роки профінансовано в повному

обсязі.

Комісія заслухала і прийняла до відома інформацію заступника начальника відділу у справах сім’ї та молоді ОДА Юлії Северин про хід виконання обласної Програми з реалізації молодіжної політики, підтримки сім'ї, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків на 2012–2014 роки. Заходи програми у 2012 році профінансовані повністю. Найбільшу увагу приділяли питанням зайнятості молоді, здорового способу життя, творчому, інтелектуальному, духовному розвитку, патріотичному вихованню, підготовці до сімейного життя, підтримці молодих сімей, молоді соціально вразливих категорій, реалізації державної сімейної політики. Діє обласний молодіжний центр праці, який протягом 2002–2012 років посприяв працевлаштуванню понад 2 тисяч осіб. Щорічно відділом у справах сім’ї та молоді ОДА спільно з громадськими організаціями проводиться більше ста міжнародних, всеукраїнських, обласних заходів, у яких беруть участь понад 200 тисяч молодих людей. Заходи спрямовані на організацію змістовного дозвілля молоді, розвиток духовності, патріотизму, інтелектуального потенціалу, громадської активності, профілактику негативних явищ у молодіжному середовищі.

У ході засідання депутати також погодили план роботи постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму на 2013 рік.

 

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.