Ветеранська посріблена “бронза”

Перша гра полтавських аматорів із представниками Київщини проходила на зустрічних "курсах". Ініціативою почергово володіла то одна, то інша команди, але до взяття воріт справа не доходила. І коли до завершення поєдинку залишалось дві хвилини, після серії "рикошетів" м'яч влетів у наші ворота. Пам'ятаючи про поразку, другу гру з одеситами ветерани Полтавщини розпочали більш активно й у результаті перемогли – 3:1. Наступного дня у грі з львів'янами наших ветеранів влаштовувала і нічия, щоб потрапити до четвірки. Поєдинок так і завершився – 1:1.

За вихід до головного фіналу команда Полтавської області зустрілася з минулорічним чемпіоном – аматорами з Житомирщини. Поєдинок складався непросто як для одних, так і для інших учасників. Драматична розв'язка сталася наприкінці зустрічі – полтавці відкрили рахунок, однак на останніх секундах гри арбітр призначив сумнівний штрафний у ворота наших земляків. Після рикошету м'яч  поцілив у нижній кут. У серії післяматчевих пенальті кращими були житомиряни.

У грі за третє місце з ветеранами Донецька полтавці володіли ініціативою протягом всього матчу і заслужено перемогли з мінімальним рахунком – 1:0.

Дещо краще виступили ветерани у віковій групі 50 років і старші. Представники Кременчуцького району впевнено перемогли (4:1) аматорів із Чернівців, із рахунком 3:2 здолали львів'ян і зіграли внічию – 2:2 – із житомирянами. У півфіналі кременчужани в напруженій боротьбі переграли ветеранів Чернігівщини.

На фінальну гру наші земляки вийшли в дещо ослабленому складі: травми не дали змоги дограти всім футболістам чемпіонат до кінця. У підсумку кременчужани поступилися ветеранам Одеської області з рахунком 4:1 і поклали у свою скарбничку срібні нагороди.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.