Молочні ріки “Бурат-Агро”

– Завдяки силосно-сінажному способу годівлі маємо стабільно високі надої молока високої якості, яке сертифіковане як екологічно чисте. Молоко реалізуємо Глобинському і Яготинському, Київської області, маслозаводам, – розповіла провідний зоотехнік відділка Світлана Стратічук.

Вона прийшла на роботу в ТОВ “Бурат-Агро” кілька років тому. Тоді надої молока на одну фуражну корову становили 6 тисяч кілограмів. До кінця ж цього року у відділку №1 ТОВ “Бурат-Агро” планують надоїти 7,2 тисячі кілограмів від корови. Нині добовий валовий надій молока по відділку становить 7,5 тисячі кілограмів. Такі показники – результат якісної і збалансованої годівлі худоби, відповідного догляду за нею. Має значення  генетичний потенціал поголів’я, а також сумління працівників. У тваринництві в глибокобалківському відділку ТОВ “Бурат-Агро” зайнято близько 40 чоловік. Усі працівники соціально захищені, заробітну плату, яка в доярок безпосередньо залежить від надоїв, отримують достойну, а головне – без затримок.

– Люди зацікавлені в кінцевому результаті, тому й докладають відповідних зусиль. До нас приходять влаштовуватися на роботу із навколишніх сіл. Приймаємо, бо працьовиті руки потрібні завжди, – говорить Світлана Стратічук.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.