“Зорю Полтавщини” – в кожну родину

Як і раніше, редакція нашої газети залишає пільгову ціну для пенсіонерів, ветеранів Великої Вітчизняної війни і праці, учасників й інвалідів війни, інвалідів праці та дитинства, чорнобильців, афганців, студентів вузів, технікумів та учнів профтехучилищ, яка у 2013 році становитиме:

на місяць – 12,50 грн;

на квартал – 37,50 грн;

на півроку – 75,00 грн;

на рік – 150 грн.

Передплатний індекс – 49211.

Для інших передплатників та підприємств і організацій:

на місяць – 16,50 грн;

на квартал – 49,50 грн;

на півроку – 99,00 грн;

на рік – 198 грн.

Передплатний індекс – 61131.

Індекс для передплатників за межами області – 23534.

Для тих, хто передплатить "Зорю Полтавщини" на наступний рік чи півроку, буде проведено традиційний розіграш заохочувальних призів. Серед них – електронна і побутова техніка, товари для спорту, туризму та відпочинку, книги, сувеніри й ще багато інших цінних речей. Головний приз – дві путівки на двотижневий відпочинок у санаторій ПрАТ “Миргородкурорт”.

Полтавська дирекція Українського державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта" пропонує читачам "Зорі Полтавщини" та інших періодичних видань оформлення передплати за готівку та за безготівковим розрахунком. Для цього необхідно звернутися в дільницю передплати або будь-яке відділення зв'язку. Можна також зателефонувати до відділення зв'язку, яке вас обслуговує, і до вас завітає працівник пошти для оформлення передплати.

Передплата триватиме до 25 грудня, але не варто зволікати із її оформленням.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.