Найближча перспектива – розвиток овочівництва

Зараз завершуємо ремонт техніки. Майже стовідсотково поля підготовлені під зяб. Провели й усі необхідні розрахунки за оренду паїв.

Григорій Хан найбільше задоволений врожаєм овочевих культур. Цього року під крапельним зрошенням перебувало 15 гектарів огірків, помідорів та інших овочів. Ця технологія допомогла протистояти посусі.

– У нас були чотири невеликі теплиці для вирощування розсади, – продовжує він. – Цього року поставили ще три стаціонарні. У перспективі плануємо збільшити тепличне господарство до одного гектара, звичайно, створивши і нові робочі місця у господарстві. Прагнемо задовольняти попит на овочеві культури не лише восени, а й в інші пори року. Насіння купуємо у голландської фірми, з якою співпрацюємо вже 15 років. Воно дороге, але й віддача висока. Збут овочів налагоджено. Чверть продукції продаємо на Полтавщині, також реалізуємо її у Київській, Харківській, Сумській, Кіровоградській та інших областях України. З часом можна навіть збільшити обсяги вирощування овочів. Вважаю, робимо добру справу, адже люди мають можливість завжди придбати свіжі, екологічно чисті овочі.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.