Долаючи країни й континенти

Метою експедиції є сприяння підвищенню поваги та турботи про Землю, природу, людей і культурну спадщину народів, а також акцентування уваги на важливості культури та моралі в житті суспільства й кожної людини. Артем упродовж трьох років збирається побувати у 33 країнах світу різних континентів. Участь у згаданій програмі допоможе йому оперативно отримувати візи, а також подорожувати світом, зупиняючись на відпочинок у інших учасників програми безкоштовно. Задля цього українська філія руху “Еко-культура” допомогла мандрівнику-початківцю у вивченні міжнародної мови есперанто. Названий осередок супроводжував його у березні поточного року в експерименті на витривалість: Артем упродовж двох діб без теплого одягу та продуктів мешкав на одному з островів поблизу столиці, самотужки дбаючи про тепло й харч.

Нині кременчуцький мандрівник-романтик, зібравши в рюкзак найнеобхідніше, взявши ноутбук, мобільний телефон і газову горілку для приготування їжі, вже прямує назустріч власній мрії. Серед 33-х країн світу, які увійшли до маршруту, – Туреччина, Греція, Італія, Франція, Іспанія, Португалія, Канада, США, Мексика, Куба, Гватемала, Гондурас, Нікарагуа, Коста-Ріка, Панама, Колумбія, Венесуела, Бразилія, Болівія, Аргентина, Чілі, Перу, Австралія, Індонезія, Малайзія, Таїланд, Лаос, М’янма, Індія, Непал, Китай, Монголія, Росія.

Зважаючи на те, що дослідник культури світу Артем Сугонякін ще й людина творча і схильна до художнього опису подій, є сподівання, що він створить захоплюючий щоденник мандрівника. Присвятивши себе подорожам, Артем хоче не тільки глибше пізнати світ, а й довести собі та навколишнім, що жити по-іншому – цілком реально.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.