Хліб – усьому голова!..

 Уперше полтавці й мешканці нашої області спробували кулиничівську продукцію близько п’яти років тому, і настільки вона припала всім до смаку, що довелося будувати хлібозавод, – розповів директор Полтавського філіалу спільного українсько-словенського підприємства “Хлібопекарський комплекс “Кулиничівський” Олександр Козуб. – Технологія виробництва хліба на нашому підприємстві унікальна: на початковому етапі його виготовлення всі технологічні процеси механізовані. Так би мовити, людський фактор присутній лише при підготовці хлібобулочних виробів до випікання. Ми переконалися, що хліб, якого не торкалися руки пекаря, не настільки смачний.

У хлібопекарському цеху робота не припиняється ні на хвилину. В цегляній печі класичного зразка випікається формовий хліб, а поруч, у модернізованій, підрум’янюється здобна випічка, “одягається” у хрустку й ароматну шкоринку житньо-пшеничний хліб.

Щозміни на Полтавському філіалі підприємства випікають близько 30 тонн хлібобулочної продукції найвищої якості. Колектив працює сумлінно, адже не даремно в народі кажуть, що хліб – усьому голова!..

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.