Як стають чемпіонами

У дитячо-юнацькій спортивній школі № 4 із полтавськими спортсменами, тренерами й журналістами спілкувалися дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко, переможець Ігор у Лондоні Олександр Усик, олімпійські призери Денис Берінчик і Олександр Гвоздик, президент Федерації боксу України Володимир Продивус та екс-чемпіонка світу з професійного боксу, віце-президент Ліги професійного боксу України і відомий телекоментатор боїв братів Кличків Аліна Шатернікова. У заході взяв участь заступник голови – керівник апарату ОДА Валерій Пархоменко.

– На прикладі боксерів-олімпійців ми хочемо показати дітям, як багато можна досягти, коли ти обрав здоровий спосіб життя, – зазначив він. – Крім того, маємо на меті популяризувати бокс. Адже ми налаштовані на те, щоб у нас була здорова нація, щоб розвивалися дитячі спортивні заклади. Думаю, що таке спілкування з чемпіонами запам'ятається дітям на все життя.

– Я з власного досвіду знаю ціну перемог на ринзі й тому всіма силами сприяю розвитку молодіжного спорту, і зокрема – українського боксу. Потенціал полтавських спортсменів оцінюю дуже високо, у вас гарна школа з цього виду спорту. Взагалі, вважаю, кожна область по-своєму претендує на "золото" чемпіонату України, – наголосив Володимир Продивус.

– Ми тренувались по 6–7 годин на день, – розповів Василь Ломаченко. – Дуже хотіли перемоги, і наші мрії здійснились! Тепер свій досвід готові передати вам. Адже козацькому роду немає переводу, і саме вихованці дитячих спортивних шкіл та секцій прийдуть нам на зміну і відстоюватимуть славу України на аренах світу. Для цього в кожному місті та містечку має бути ще більше спортивних залів, майданчиків і тренерів, бо кожен із нас прийшов у збірну з масового дитячого спорту. Вірте в себе, і перемога прийде до вас!

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.