Музичні успіхи юної полтавчанки

Софійка – родом із Дніпропетровщини. Два роки тому родина Матвієнків переїхала до Полтави. Грати на флейті дівчинка почала в 5 років. Наша землячка – лауреат багатьох міжнародних та всеукраїнських конкурсів. Серед її перемог – диплом І ступеня на конкурсі 2011 року “Полтавська битва”. Тоді Софія виконувала доволі складні твори, які зазвичай вчать студенти музичних училищ та консерваторій. Серед її музичних здобутків – Гран-прі на конкурсі “Дніпровські сурми 2011 року”, головна премія на Міжнародному фестивалі-конкурсі музики та класичного вокалу в номінації “Інструментальний жанр” першої вікової категорії.

Але музика – не єдине вподобання Софії Матвієнко. Вона також відвідує гурток мистецтвознавства загальноосвітньої школи №2, де займається ліпленням із глини, і захоплюється сучасними танцями. І в цій царині дівчина досягає успіхів, зокрема на Відкритому міжнародному фестивалі музики та класичного балету в другій віковій категорії Софія Матвієнко отримала диплом лауреата І ступеня. Остання перемога юної полтавки, яка стала для неї несподіванкою, – це здобуття Гран-прі на конкурсі “Міні-міс Полтава-2011”.

У планах Софійки – участь у міжнародних конкурсах у Москві та Цюріху. Тож сподіваємося, що попереду в неї – ще багато мистецьких і музичних перемог. 

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.