Суспільна мораль, перспективи туризму

Він наголосив, що тематична проблематика обговорюється на зібраннях обласної міжвідомчої комісії з питань захисту моральності та утвердження здорового способу життя, Громадської ради й Координаційної ради у справах дітей при обласній державній адміністрації, засіданнях цільових “круглих столів”. Зокрема обговорювалися проект нової редакції Закону “Про захист суспільної моралі в Україні”, проект Концепції розвитку кримінальної юстиції щодо неповнолітніх. Ці теми активно висвітлюють регіональні ЗМІ, впроваджуючи й власні проекти.

Фактів тиражування та розповсюдження у ЗМІ області друкованої та аудіовідеопродукції, використання якої обмежене в інтересах захисту моралі, не зареєстровано. Разом із тим наголошено на потребі посилення наступальної позиції засобів масової інформації у питаннях виховання та формування відповідної громадської думки.

З урахуванням думок, висловлених депутатами Миколою Ганнущенком, Володимиром Козубом, Валентиною Петровою, Ігорем Супруненком, іншими учасниками дискусії, ухвалено тематичні рекомендації постійної комісії, спрямовані на оптимізацію ситуації.

За участю начальника головного фінансового управління облдержадміністрації Павла Кропивки було проаналізовано й стан реалізації Програми розвитку обласного державного телерадіомовлення Полтавської ОДТРК “Лтава” на 2011– 2013 роки, а також хід виконання Програми інформатизації Полтавської області на 2011–2013 роки.

* * *

Під головуванням Андрія Соколова у Диканському районі відбулося виїзне засідання постійної комісії з питань молодіжної політики, спорту та туризму, в якому взяв участь керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Олександр Литвиненко. Розглянуто, зокрема, проблеми та перспективи розвитку туризму. Депутати обласної ради оглянули туристичні об’єкти Диканьки, відвідали музей українського весілля у селі Великі Будища, туристичний етнокультурний центр “Весела садиба” у селі Веселівка. Підбиваючи підсумки виїзного засідання, депутати підтримали пропозицію відділу з питань туризму і курортів облдержадміністрації – рекомендувати головам районних рад проведення інформаційних турів до Диканського району з метою запозичення досвіду.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.