Об’єкт особливої уваги

Особливий акцент Ірина Акімова зробила на важливості створення опікунських рад, питанні забезпечення перинатальних центрів висококваліфікованими медичними кадрами, а також витратними матеріалами та медикаментами. Було відзначено високий ступінь готовності до здачі в експлуатацію перинатального центру в Полтаві.

Серед проблемних питань, з якими звернувся голова облдержадміністрації до керівника проекту “Нове життя” Віктора Сірмана, – прискорення робіт із монтажу чистих приміщень для операційних блоків та встановлення ліфтів у новостворюваному закладі охорони здоров’я. Утім, голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко запевнив учасників наради в тому, що в області робиться все можливе для забезпечення здачі перинатального центру, який є об’єктом особливої уваги влади, в експлуатацію 25 жовтня цього року.

В цілому кошторисна вартість перинатального центру в Полтаві – 63 мільйони гривень, з яких 43 мільйони гривень – кошти Державного бюджету, решта – обласного бюджету та спонсорські інвестиції.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.