“Пробіг з вірою у серці”

Благодійний марафон у Полтаві зібрав понад три тисячі учасників. Вони передали у фонд охорони здоров’я майже одинадцять тисяч гривень. Разом із внеском “Данона” загальна сума благодійних коштів склала понад 50 тисяч гривень, які перерахують 5-ій міській лікарні Полтави. Головний лікар закладу В’ячеслав Томенко наголосив, що ця допомога буде використана для закупівлі вкрай потрібного автоматичного аналізатора крові.

Марафонці також могли поласувати йогуртами компанії “Данон”, взяти участь у розіграші різноманітних призів, відвідати футбольний матч на стадіоні “Ворскла” й побувати на концерті зірок телешоу “Голос країни”.

***

Благодійна акція “Пробіг з вірою в серці”, що відбулася в Кременчуці, зібрала майже три тисячі учасників. Організатор акції – компанія “Данон”, представником якої у наддніпрянському місті є Кременчуцький міськмолокозавод.

Упродовж заходу на площі Незалежності наддніпрянського міста виступали учасники творчих колективів Будинку дитячої та юнацької творчості та зірки телешоу “Голос країни”. Наприкінці благодійної акції директор ПАТ “Міськмолокозавод” Руслан Вдовенко вручив головному лікарю міського пологового будинку Ярославу Прокопчуку сертифікат на суму понад 73 тисячі гривень, з них: 50 тисяч гривень – спонсорська допомога компанії “Данон” і 23 тисячі гривень – зібрані безпосередньо учасниками благодійного пробігу. За ці кошти планують придбати обладнання для інтенсивної терапії новонароджених.

Варто нагадати, що минулого року завдяки спонсорській допомозі фірми “Данон” та благодійним внескам учасників пробігу було придбано апарат для штучної вентиляції легенів для пологового відділення 2-ої міської лікарні Кременчука.

 

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.