Здобутки і перспективи промислового Кременчука

Зі звітом про роботу економічної, транспортної, житлово-комунальної, соціально-гуманітарної галузей виступив міський голова Олег Бабаєв. За його словами, поточний рік у місті має завершитися на належному рівні, що засвідчує статистика й економічні прогнози. Бюджет Кременчука нині становить 840 мільйонів гривень, що дозволяє тримати під постійним контролем ситуацію щодо виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери.

У Кременчуці активно працюють над удосконаленням роботи комунального транспорту. До завершення поточного року планується придбати 13 нових тролейбусів. Окрім того, у подальших планах – закупити кілька великогабаритних автобусів, якими перевозитимуть мешканців віддалених мікрорайонів, де відсутні тролейбусні лінії.

Велику увагу влада міста приділяє й житлово-комунальному господарству. Зокрема 15 мільйонів гривень із міського бюджету спрямовано на ремонт доріг. Майже завершено підготовку до опалювального сезону. Окрім того, досягнуто домовленості із керівництвом ПАТ “Полтаваобленерго” щодо забезпечення Кременчуцької філії всіма необхідними для ремонту матеріалами, а також формування резервного фонду. За кошти міського бюджету для комунального господарства придбано ряд спеціалізованих автомобілів. Чимало проектів упродовж звітного періоду втілили у галузі охорони здоров’я, освіти.

Підбиваючи підсумки роботи наради, Олександр Удовіченко позитивно оцінив темпи розвитку соціально-економічної сфери Кременчука за 9 місяців поточного року, окремо відзначив стабільну роботу підприємств промислового комплексу міста, які своїми фінансовими надходженнями успішно поповнюють бюджети різних рівнів.

На прес-конференції керівник області наголосив, що частка фінансових надходжень до Державного бюджету від міста є дуже вагомою. Він також підкреслив, що за два роки роботи обласній владі вдалося вибудувати дієздатну вертикаль влади, яка ефективно працює. Олександр Удовіченко зупинився на питаннях, пов’язаних із підтримкою вітчизняного виробництва швидкісних електропоїздів Крюківським вагонобудівним заводом.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.