Зростають соціальні стандарти

Під час робочої поїздки в Семенівський район перший заступник голови обласної ради Володимир Онищенко оглянув об’єкти соціальної сфери, поспілкувався із місцевими мешканцями, вручив для потреб сільської ради факсовий апарат.

– Зроблено вже чимало, у наших ближчих планах –  встановити комп’ютери та провести Інтернет у бібліотеку, відкрити філію територіального центру соціального обслуговування. Вдається ефективно працювати на благо громади, коли відчуваєш підтримку не лише односельців, а й районної, обласної влади, – сказав сільський голова Сергій Гамбаль.

У Великих Липнягах Володимир Онищенко зустрівся з місцевими жителями. Найбільша проблема, яка непокоїть селян, – газифікація.

 – Влада робить усе можливе для поліпшення ситуації, адже підведення газу до села дасть можливість газифікувати також населені пункти Богданівської та Жовтневої сільських рад, – зазначив Володимир Онищенко. – Вирішення цього питання перебуває на контролі органів виконавчої влади і місцевого самоврядування.

– За останні 3 роки газифіковано 5 сіл району, за 20 попередніх років – 3. Можемо твердо обіцяти, що й надалі допомагатимемо громаді, – наголосив голова райдержадміністрації Валерій Книш.

Володимир Онищенко разом із генеральним директором ВТК “Лукас” Олександром Лукацьким, який бере активну участь у реалізації соціальних проектів у районі, відвідали сім’ю Олега та Людмили Мазаньків, де виховується вісім дітей, п’ятеро з яких – прийомні. Родина отримала матеріальну допомогу та подарунки.

– Не підлягає сумніву, що державна політика сімейного виховання дітей-сиріт є правильною. Адже дає можливість дітям адаптуватися у суспільстві, навчитися жити в родині. Місія батьків є важкою, але благородною, вони роблять щасливими цих дітей, – підкреслив Володимир Онищенко.

Під час робочої поїздки першого заступника голови обласної ради Володимира Онищенка розглядалися інші соціально-економічні питання розвитку Семенівського району.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.