Економіка й туризм – нові напрямки співпраці

Під час робочої зустрічі колеги з представницьких органів Полтавщини та Ленінградської області обмінялися досвідом розвитку територіальних громад, намітили пріоритети подальшого співробітництва.

Іван Момот ознайомив гостей із особливостями Полтавського регіону, його економічним, промисловим і культурним потенціалом, розповів про принципи діяльності обласної ради, пріоритетні напрямки розвитку полтавської громади, зокрема реалізацію інвестиційних і соціальних проектів.

– Те, що ми вже не вперше офіційно приймаємо наших колег із Законодавчих зборів Ленінградської області на Полтавщині, проводимо обміни делегаціями, свідчить про нашу тісну і плідну співпрацю, поступове зміцнення зв'язків між Україною й Росією.

Заступник голови Законодавчих зборів Ленінградської області Галина Куликова запевнила полтавських колег у бажанні ленінградських депутатів поглиблювати співпрацю:

– Ми всі слов'яни, у нашого народу багато спільного із українським народом і в історичному, і в культурному аспектах, тож і рухатися вперед, тепер уже у статусі незалежних країн, ми повинні разом.

Галина Куликова, в свою чергу, розповіла про основні принципи формування і діяльності Законодавчих зборів, висловила захоплення щедрістю Полтавського краю і тим, як у нашій області розвивається сільське господарство, ефективністю розподілу й використання бюджетних коштів і закликала полтавських колег до розширення співпраці, зокрема в економічному і туристичному напрямках.

Почесні гості з Ленінградської області провели на Полтавщині кілька днів, протягом яких відвідали, зокрема, Кременчук, ознайомилися з його потужним промисловим потенціалом, побували в сільськогосподарських підприємствах, завітали на Національний Сорочинський ярмарок.

 

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.