Н.А.Шкоденко.”Шахтар” – “Ворскла” – 4:1

І його "біло-зелені" не склали. "Шахтар" останнім часом звик кожну зустріч починати, намагаючись відразу дотиснути суперника і забити швидкий гол. Ця тактика виправдала себе і в недільному матчі. Гірники повели в рахунку вже на 8-й хвилині, а на 18-й – закріпили свій успіх – 2:0. Після двох голів господарі дозволили собі дещо розслабитися. Натомість одна із атак "Ворскли" вдалася. На авансцену вийшов Янузі: спочатку його загубили в центрі штрафного, але албанець пробив головою вище воріт, а потім все ж покарав оборонців за неузгодженість дій, пробрався по центру і заштовхав м'яч у ворота – 2:1. Активно заграв Безус, але надовго його не вистачило – і справа навіть не в фізичній підготовці, а в тому, що тренер "гірників" у перерві дав певні настанови своїм вихованцям. У другому таймі це вилилося ще в два забитих голи – 4:1. Під завісу гри полтавці мали моменти, щоб скоротити рахунок, але не скористалися ними. Чергова поразка "Ворскли" і 14-те місце в турнірній таблиці.

У звітній зустрічі "біло-зелені" грали таким складом: Долганський, Матвєєв, Чеснаков, Селін, Краснопьоров, Маркоскі (Мілько, 85), Єрьоменко (Пічкур, 79), Сапай, Безус (Кривошеєнко, 75), Даллку, Янузі.

Результати інших матчів 5-го туру: "Таврія" – "Металург" З – 1:0, "Зоря" – "Кривбас" – 0:1, "Дніпро" – "Говерла" – 4:1, "Чорноморець" – "Карпати" – 1:1, "Динамо" – "Волинь" – 4:1, "Металіст" – "Арсенал" – 0:1, "Іллічівець" – "Металург" Д – 0:1.

Наступну гру "Ворскла" проведе вдома 18 серпня ще з одним грандом українського футболу – київським "Динамо".

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.