Кубок націй Данон

У турнірі, який відбувся в Кременчуці, честь Полтавщини захищали юні спортсмени команди “Кремінь”, вихованці тренера Олександра Назаренка з місцевої школи № 1. Вони впевнено обіграли супротивників і стали переможцями, отримавши можливість взяти участь у фінальних іграх, які нещодавно відбулися в Одесі. Саме там команди юних аматорів футболу змагалися за єдину путівку на міжнародні змагання Кубка націй Данон, які пройдуть у вересні у Варшаві. Кременчужани проявили спортивний характер і вирішальну перемогу в грі з командою з Керчі здобули у післяматчевій серії пенальті. А звання кращого футболіста турніру виборов Данило Батрак.

Нагадаємо, що Кубок націй Данон у світі вважають основним дитячим футбольним  чемпіонатом серед непрофесійних гравців у віці 10–12 років. Дитячі команди із 40 країн будуть грати на стадіоні у Варшаві, збудованому для проведення матчів Євро-2012. А кубок переможця найкращій команді вручить світова легенда футболу Зінедін Зідан, який, починаючи з 2000 року, є офіційним послом цього турніру.

Очевидно, на Полтавщині підростає гідна зміна талановитим футболістам, яка спроможна досягати вагомих успіхів і успішно представляти рідний край на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.