Оперативність і конкретністьМедицина

На нараді також йшлося про підготовку житлово-комунальної  галузі області до роботи в осінньо-зимовий період. Зокрема зазначалося, що водопровідно-каналізаційне господарство підготовлене на 45 відсотків, теплове – на 44,7 відсотка, житлове – на 50 відсотків. Із 6695 будинків підготовлено 3896. Із 635 котелень до зими готові 414.

Проблеми з підготовкою житлового фонду до холодної пори року виникають у селі Петрівка-Роменська Гадяцького району, містах Лохвиця і Червонозаводське, селі Розсошенці Полтавського району, в будинках в обласному центрі, які обслуговує відомча котельня. Олександр Удовіченко дав доручення відповідальним за ці об’єкти керівникам до 1 серпня визначити шляхи вирішення проблемних питань, знайти алгоритм допомоги пільговим категоріям населення. Він також звернув увагу на те, що до 1 вересня всі навчальні заклади мають бути стовідсотково готовими до опалювального сезону.

На нараді обговорили також виконання обласних заходів боротьби з виробництвом та розповсюдженням фальсифікованих, неякісних, незареєстрованих лікарських засобів та стан техногенно-екологічної безпеки в області. З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.