“Чупакабра, може, якась?”

До редакції Лохвицької районної газети “Зоря” днями зателефонував місцевий житель Олександр Макарович Тоцький і схвильовано розповів, що хтось зле “погосподарював” у нього на подвір’ї. А хто – не збагне. Коли ми приїхали на вулицю Леніна, що в Лохвиці, до старої шістнадцятиквартирної двоповерхівки, він чекав нас біля свого хазяйського куточка.

– Ось бачите: перемололо стовпи, як на м’ясорубці, двері якось підняло і звалило, а вже тут розправилося із трьома кролями, – розповідає господар. – А кролі ж були чималі, кілограмів по 3–4.

“І розумне, й сильне воно”, – робить висновок про винуватця своїх збитків Олександр Тоцький, оглядаючи понівечену клітку. Й каже, що чув уже в Лохвиці нарікання на таке ж “полювання” невідомого звіра. Що воно за тварина, стурбований господар вгадати не береться, втім, підозри у нього в руслі не так давно дуже популярної у новинах на центральних телеканалах теми: “Чупакабра, може, якась?”

Через кілька днів по тому Олександр Макарович знову зателефонував і повідомив про другий візит незваного гостя, який цього разу підкріпився у його господарстві двома кролячими шкурками, що були під стріхою. Окрім того, похазяйнував і в сусідній загороді, залишивши на клітках, де утримують кролів, подряпини. Тепер Олександр Тоцький непокоїться за своїх курей та лагодить потихеньку капкан…

Чи буде з того якийсь сенс, хтозна. Але цікавим уже кортить якщо не спіймати, то хоча б роздивитися досі небаченого “гостя”.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.