“Ворскла” – “Кривбас” – 0:1

Анна ДОРОШЕНКО

Журналіст

 

У  стартовому матчі 22-го чемпіонату України з футболу полтавська “Ворскла” вдома приймала ФК “Кривбас” із Кривого Рогу.

Протягом першого тайму “біло-зелені” організували кілька перспективних виходів до воріт криворізців. Але й гості, як то кажуть, не залишилися в боргу. Проте перша половина матчу завершилася безрезультативно.

У другому таймі футболісти грали активніше. Проте спортивна фортуна була прихильнішою до криворізців. Отож у загальному підсумку – 0:1 на користь ФК “Кривбас”.

На жаль, традиція останніх  п’яти сезонів починати чемпіонати з домашньої поразки не змінилася, але, як підкреслив у коментарі Олег Краснопьоров, попередні чемпіонати загалом складалися вдало. Будемо сподіватися…

У звітній зустрічі полтавці грали таким складом: Долганський, Матвєєв, Даллку, Чеснаков, Краснопьоров, Безус, Маркоскі (Мілько, 77), Сапай, Пічкур, Кривошеєнко (Чичиков, 74), Янузі.

Результати інших ігор 1-го туру: “Волинь” – “Карпати” – 1:1, “Зоря” – “Металург” З – 2:0, “Динамо” – “Металург” Д – 1:0, “Чорноморець” – “Говерла” – 3:2, “Металіст” – “Іллічівець” – 2:0, “Шахтар” – “Арсенал” – 6:0, “Дніпро” – “Таврія” – 3:1.

Наступний матч “Ворскла” проведе 22 липня в Луцьку з “Волинню”.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.