“Шишацький кубок” запрошує на футбольне свято

Особливістю нинішнього турніру стане грандіозне свято в день його відкриття, в якому візьмуть участь зірки естради Петро Чорний, Павло Зібров, Наталія Валевська, буде й святковий феєрверк, розповідає член оргкомітету “Шишацького кубка” Василь Омельченко.

– Турнір набуває все більшої популярності серед сільських спортсменів не лише Полтавщини, а й сусідніх областей. Участь у ньому – шанс для сільської молоді розкрити свої здібності, заявити про себе на обласному рівні, – говорить Василь Омельченко. – Футболісти розпочнуть турнір із групового етапу. Буде 8 груп по 4 команди, поділені за територіальним принципом, – з одного або сусідніх районів. У наступний етап змагань виходять по одній команді з групи, які грають між собою за жеребом. Завершиться турнір фінальним матчем 4 серпня у Шишаках. На глядачів і шанувальників спорту чекатимуть феєричне дійство також за участю відомих співаків і феєрверк.

– Запрошуємо всіх бажаючих на свято футболу в Шишаки, – звертається до прихильників гри мільйонів від імені оргкомітету змагань Василь Омельченко.

Нагадаємо, торік переможцем турніру став футбольний клуб “Жоржівка” з Шишацького району.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.