Ініціативність, конкретність, ефективність

Об’єкт введено в дію спільними зусиллями влади та громади.

– Крім медичної реабілітації, тут передбачено низку послуг, необхідних на селі, – наголосив голова обласної державної адміністрації Олександр Удовіченко. – Оптимізація фінансування дає можливість сконцентрувати бюджетні кош­ти, а найголовніше – надати якісні послуги.

– Таких центрів нині в області є вже 14. Планується, що до кінця року на Полтавщині їх працюватиме 30, – зазначила начальник головного управління праці та соціального захисту населення ОДА Людмила Корнієнко.

– Усе обладнання нове. В основному придбане за спонсорські кошти, – розповіла Вовчицький сільський голова Ольга Козловська. – Такий центр на селі вкрай потрібен.

***

У Лубенській райдержадміністрації відбулася нарада, на якій розглянуто питання щодо зменшення тиску правоохоронних та контролюючих органів на представників бізнесу, органи місцевого самоврядування та інститути громадянського суспільства згідно з відповідним дорученням Президента України Віктора Януковича. Учасники зібрання – представники влади, силових і контролюючих структур, громадських організацій, підприємці – розглянули можливі шляхи вирішення проблем, що виникають у взаємовідносинах влади і бізнесу. Йшлося про створення найбільш оптимального механізму для ефективної співпраці.

***

За участю голови облдержадміністрації, керівника обласної організації Партії регіонів Олександра Удовіченка відбулася 16­та конференція Лубенської районної організації Партії регіонів. На зібранні розглянуто актуальні питання партійного життя.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.