Підписано перші угоди

 

Як зазначалося, понад вісімсот квартир може бути передано для реалізації згаданої програми. Чотири банки дали згоду на участь у кредитуванні житла, з двома з них розпочалася співпраця. На здешевлення кредитів у 2012 році заплановано спрямувати кошти обласного та Державного бюджетів. Згадана програма стартувала відносно недавно. Проте голова обл­держадміністрації критично оцінив динаміку її реалізації. Пояснення щодо розв’язання проблем, які гальмують виконання цього важливого соціального проекту, давали посадові особи облдержадміністрації, керівники комерційних банків, керівники міст обласного підпорядкування, які були запрошені на нараду. Олександр Удовіченко наголосив, що реалізація програми – зона підвищеної відповідальності в першу чергу органів місцевого самоврядування, і поставив вимогу оперативно усунути проблемні моменти.

У ході роботи наради угоди про забезпечення доступним житлом через здешевлення вартості іпотечних кредитів із Полтавською дирекцією АБ “Укргазбанк” та Полтавським регіональним управлінням Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву підписали полтавка Тетяна Гетало та кременчужанка Ольга Орленко.

 Учасники наради обговорили ряд інших питань забезпечення життєдіяльності області, з яких було прийнято відповідні рішення.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.