Пріоритети – освіта, робота, родина

 

Людмила закінчила Лубенський лісотехнічний коледж за спеціальністю “Бухгалтерський облік”, разом з чоловіком виховують донечку Антоніну. Нині Людмила Марченко – головний бухгалтер Лубенського держагролісу, мріє здобути вищу освіту і вірить, що мрія збудеться.

Ірина Хоменко з Сазонівки Оржицького району приїхала в Лубни навчатися в фінансово-економічному коледжі Полтавської державної аграрної академії за спеціальністю “Облік і аудит”. У коледжі зустріла судженого. Нещодавно Ірина та Олександр стали на весільний рушник.

– Знайшла хорошу роботу за фахом, вступила заочно до Київського авіаційного університету. Хочу отримати диплом, мати свій дім, ростити діток, – ділиться планами Ірина.

Цьогорічний випускник лісотехнічного коледжу Володимир Самохвал працює лісником, відповідає за охорону, захист, посадку лісу на своїй дільниці. Захоплюється спортом.

– Хочу вступити до Київського національного інституту біоресурсів, працювати саме в цій сфері, – каже юнак. – У планах – вища освіта, армія, створення сім’ї…

Досягають успіху в житті цілеспрямовані юнаки й дівчата, які прагнуть і родинного щастя, і професійної майстерності. Саме в цьому й полягає успішність у житті.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.