В атмосфері дружніх змагань

В рамках обласної Програми будівництва сучасних спортмайданчиків зі штучним покриттям на 2012 рік на цей об’єкт із обласного бюджету передбачено спрямувати 260 тисяч гривень. За ці кошти буде придбано та змонтовано синтетичний газон.

 Також Іван Момот ознайомився із реконструкцією фізкультурно-оздоровчого комплексу “Диканський”, який належить до комунальної власності. У 2010–2011 роках на виконання будівельних робіт на ФОК “Диканський” освоєно із Держбюджету 1661,5 тисячі гривень, із районного бюджету – 41,8 тисячі гривень, із коштів НАК “Нафтогаз України” на розвиток соціальної інфраструктури територій області – 50 тисяч гривень.

Як розповіла директор Диканської ДЮСШ Ольга Філенко, у фізкультурно-оздоровчому комплексі, який будувався протягом 20 років, нині створено належні умови для занять греко-римською боротьбою, пауерліфтингом, легкою атлетикою. Закуплено тренажери, спортивний інвентар, меблі, збудована електропідстанція. Найближчим часом будуть введені в експлуатацію майданчик зі штучним покриттям і спортзал площею 630 квадратних метрів. Це дасть можливість підвищити рівень підготовки юних спортсменів у секціях із футболу і волейболу. Оглянувши об’єкти, Іван Момот відзначив, що бюджетні кошти використані ефективно і за призначенням.

Голова обласної ради побував і в дитячому оздоровчому таборі “Сонячний” ВАТ “Полтавський турбомеханічний завод”, розташованому в селі Михайлівка. Іван Момот оглянув матеріальну базу табору, поспілкувався з персоналом і вихованцями, цікавився враженнями дітей. У селі Слиньків Яр він зустрівся з дітьми, які відпочивають у наметовому туристичному містечку, та взяв участь у відкритті районних туристичних змагань. Іван Момот разом із заступником голови облдержадміністрації, депутатом обласної ради Борисом Галушком та керівниками району вручив дітям спортивний інвентар, а вони подарували гостям значки “Турист Диканщини”.

– Я відчув атмосферу молодості, дружби, спортивних змагань, – зазначив Іван Момот. – Діти відпочивають на природі активно, цікаво, із задоволенням. Думаю, саме такий відпочинок їм потрібен.

У робочій поїздці голову обласної ради супроводжували голова Диканської райдержадміністрації Юрій Оніщенко, голова районної ради Микола Постернак.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.