Кращі державні службовці

 

Звертаючись до конкурсантів, Олександр Удовіченко наголосив, що вони вже мають певний досвід і багаж знань, які потрібно використовувати задля розвитку нашого краю, економічного зростання Полтавщини. Побажав здорової конкуренції, плідного спілкування й обміну досвідом.

Цьогоріч конкурс проводиться вп’яте. Полтавщина була гідно представлена на всеукраїнському рівні, відзначалося на заході. Зокрема Вікторія Молодецька, начальник відділу фінансового управління Полтавської райдержадміністрації, в 2008 році здобула перемогу у фіналі в номінації “Гордість профспілки”. У 2010-му заступник начальника відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату ОДА Андрій Коновал посів друге місце в номінації “Кращий керівник” серед держслужбовців обласних адміністрацій.

Основне завдання конкурсу “Кращий держслужбовець” – піднести авторитет державної служби, показати її престижність, професійність, відкритість і прозорість. Конкурс активно сприяє залученню до державної служби молодих спеціалістів, створенню корпоративної культури в колективах, став дієвим інструментом системи підвищення кваліфікації держслужбовців.

До оргкомітету ІІ туру конкурсу ввійшли досвідчені державні службовці, керівники і викладачі навчальних закладів, науковці, представники громадських організацій, профільної профспілки. Учасники обласного етапу в номінаціях “Кращий керівник” і “Кращий спеціаліст” зокрема виконували конкурсні завдання з етики й етикету, проходили співбесіду на знання основ державного управління і місцевого самоврядування, реформ у держуправлінні, соціально-економічної політики України, різних аспектів державної служби та презентували свої публічні виступи. За результатами другого туру визначать переможців. Чотири кращих працівники місцевих державних адміністрацій візьмуть участь у третьому, фінальному, турі на загальнодержавному рівні.

Нагородження переможців та лауреатів конкурсу відбудеться під час відзначення Дня державного службовця 21 червня.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.