Напрямки діяльності Фонду

Про це, зокрема, розповів на прес-конференції в ОКІА “Новини Полтавщини” директор виконавчої дирекції обласного відділення Фонду Артем Вернигора. За його словами, цього року, як і раніше, задовольнять прохання кожного з батьків, хто звернувся з відповідною заявою. Таким чином, за путівку до табору з 21-денним перебуванням дитини (до речі, її вартість в середньому нині сягає 2000–2200 грн) Фонд сплатить 840 грн. Решту батькам мають допомогти сплатити роботодавці та профспілки. Загалом на оздоровлення дітей застрахованих осіб бюджетом обласного відділення Фонду на 2012 рік передбачено понад 8,5 млн грн.

На придбання понад 4000 путівок для санаторно-курортного та відновлювального лікування працюючих громадян при направленні безпосередньо зі стаціонарів лікувальних закладів у 2012 році обласним відділенням Фонду заплановано спрямувати близько 25 млн грн. Загалом на надання матеріального забезпечення та соціальних послуг застрахованим особам у обласному відділенні Фонду цьогоріч заплановано виділити близько 300 млн грн.

Артем Вернигора також розповів про інші напрямки діяльності Фонду, відповів на запитання журналістів та інтернет-користувачів.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.