Погоджено зміни до обласних програм

***
На базі Полтавського інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського під головуванням Степана Бульби пройшло виїзне засідання постійної комісії обласної ради з питань житлово-комунального господарства. У засіданні взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Віктор Животенко, начальники обласних управлінь і служб. Розглядалося питання про хід виконання Програми створення демонстраційних об’єктів високої енергоефективності на 2010–2015 роки, метою якої є створення пілотних проектів, що найбільше відповідатимуть сучасним вимогам ефективного та економного витрачання паливних ресурсів. 
Відповідно до порядку денного було розглянуто та ухвалено проект Програми поводження з твердими побутовими відходами на 2012–2018 роки. Як доповів начальник головного управління житлово-комунального господарства ОДА Олександр Тонков, проблема, на розв’язання якої спрямована програма, полягає у необхідності вирішення питань щодо критичної ситуації  з відходами, які мають екологічну загрозу. У ході засідання депутати розглянули ряд інших питань порядку денного.
***
Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності та інформаційної сфери, яке провів голова комісії Микола Ганнущенко. Заслухавши інформацію начальника головного фінансового управління облдержадміністрації Павла Кропивки, члени комісії ухвалили підтримати проект рішення одинадцятої сесії обласної ради шостого скликання “Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2012 рік”. За підсумками обговорення депутати також ухвалили проекти: “Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку інформаційної сфери, книговидання та книгорозповсюдження в Полтавській області на 2012–2015 роки”; “Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку обласного державного телерадіомовлення Полтавської ОДТРК “Лтава” на 2011–2013 роки” та “Про відзначення 75-ї річниці утворення Полтавської області”.
 До порядку денного було включено й планові питання, зокрема “Про систему та обсяги інформування населення області щодо регіонального аспекту підготовки і проведення в Україні фінальної частини футбольного чемпіонату Євро-2012”. Обговорили члени постійної комісії й проблематику висвітлення діяльності депутатів обласної ради, органів місцевого самоврядування та виконавчої влади Всеукраїнською громадсько-політичною газетою “Зоря Полтавщини”, обласною газетою “Село полтавське”, ОДТРК “Лтава”.
На засіданні постійної комісії визнано задовільною роботу із запитами на публічну інформацію, що надходять на адресу обласної ради.
***
Під головуванням Валерія Пархоменка відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та управління майном. Комісія розглянула та підтримала проект Програми поводження з твердими побутовими відходами на 2012–2018 роки, погодила внесення змін і доповнень до регіональної Програми заходів з організації рятування людей на водних об’єктах Полтавської області на 2011–2015 роки, Програми розвитку інформаційної сфери, книговидання та книгорозповсюдження в Полтавській області на 2012–2015 роки, ряду інших програм.
Депутати ухвалили рішення про передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст області у комунальну власність територіальної громади м. Полтави обсягів виконаних робіт та використаних матеріалів при будівництві спортивно-оздоровчого комплексу по вул. Петра Юрченка, 1-а, в м. Полтаві для його завершення як спортивно-розважального комплексу, а також погодили передачу підприємства “Миргородводоканал” у комунальну власність міста Миргорода.
Прес-служба обласної ради
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.