Нова і давня дружба із “Зорею…”

Зорю Полтавщини виписую з початку 1960-х років. Передплачую на півроку і кожного разу продовжую. Чекаю і читаю кожен номер; добре, що ваша газета часто виходить, розповіла Віра Мусіївна.

Бригадир городньої бригади Ірина Володимирівна Бондаренко з села Кордубанівки працює в ТОВ Новомосковськ-Агро, разом із колегами вирощує капусту, помідори, огірки. Їй близькі сільськогосподарська, садово-городня тематика, кулінарія, здоровя.

Люблю читати зорянські публікації на теми православя, культури, поділилася вона враженнями.

Пенсіонерка Марія Василівна Малейчук із Глобиного, для якої газету передплатила дочка, із задоволенням читає зорянські додатки. Бабуся чотирьох онуків, вона випікає для них різну смакоту. Допомагають у цьому рецепти із ЗП. Подружжя Дмитро Петрович і Марія Василівна Калашники з Глобиного займаються заготівлею молока, читають багато газет і журналів. Люблять оповідання, історії з життя, які знаходять у Зорі Полтавщини. Ось такі вони різнобічні особистості наші читачі.

У День передплатника в Глобиному нашу газету передплатили також глобинчанки Аліна Білоус, Людмила Вороніна, Римма Герич із села Сиротенки, Ірина Цибульська з Фрунзівки, харківянка Галина Ковальчук, яка має дачу в селі Набережне Глобинського району… Кожен отримав подарунок від видання. Загалом у районі Зорю Полтавщини отримують близько півтисячі передплатників, найбільше в Глобиному, Градизьку, Великих Кринках, Рублівці, Заможному, Федорівці, Землянках, Зубанях.

Хочемо ближче показати різні видання, розповісти, які є газети і журнали, скільки коштують, як часто виходять, яку тематику пропонують. Бо люди, можливо, чогось не знають. Для цього і проводимо Дні передплатника, щоб наблизити газети до споживачів, активізувати передплату газет, прорекламувати видання і наші послуги, говорить начальник Глобинського цеху обслуговування споживачів Кременчуцького ЦПЗ № 2 Алла Євтушенко.

Того дня глобинчани передплатили чимало різних видань. Привітно і якісно їх обслуговували інструктор Вікторія Ситник і обробник передплати Світлана Перепічай.

Ганна ЯЛОВЕГІНА

Зоря Полтавщини

 

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.