Молоді, дружні, творчі

Молоді пари представили відеопрезентації своїх родин, втілили на сцені улюблених кіногероїв у конкурсі “Знайомство”. У конкурсі “Захисник Вітчизни” взяли участь молоді чоловіки. Дружини у номері “Українка-господинька” у народних костюмах презентували весільні рушники і пригощали журі стравами української кухні.

Конкурсний епізод “Домашнє завдання” найбільше сподобався глядачам. Тут молоді родини продемонстрували свої таланти і фантазію, приміром, показали себе підлітками, молодою парою й літніми людьми. Завжди з ними залишались головні їхні цінності – кохання і повага одне до одного. Кравчуки прагнули через жартівливі сценки поділитися досвідом, як знайти потрібні слова, щоб не посваритися. Головний принцип – посміхатися і радіти життю, переконувала ця пара соціальних педагогів. Бабенки зі сцени висловили вдячність і уклін батькам, заспівали пісню…

Родзинкою сімейного свята стали справжня шлюбна церемонія на сцені театру і вшанування “золотої” подружньої пари, котра вперше зустрілася біля полтавського театру імені М.Гоголя 52 роки тому, – Геннадія і Євдокії Добровіних. “Для того, щоб прожити довге і щасливе подружнє життя, потрібно одне одного розуміти і прощати, тоді все буде добре”, – поділилися секретом подружнього довголіття полтавці поважного віку.

Найромантичнішою студентською родиною, а також парою глядацьких симпатій стали Артем Фургас і Оксана Пилипенко, найдружнішою – Олена та Євген Бабенки, кращою творчою студентською сім’єю – Ольга та Андрій Клименки, найкреативнішою – Вікторія та Андрій Кравчуки. Титул кращої студентської родини року здобула сім'я Бабенків.

Ганна ЯЛОВЕГІНА

“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.