Пріоритети оздоровлення дітей

 

 В оздоровчий період будуть працювати 29 заміських закладів та більше тисячі пришкільних таборів із денним перебуванням, а також 21 наметове містечко. За оперативними даними, в цілому на проведення оздоровчої кампанії планується залучити з різних джерел понад 54 мільйони гривень. При цьому з місцевих бюджетів виділено на 12 мільйонів гривень більше, ніж торік. У першу чергу йшлося про дітей, які потребують особливої уваги та підтримки. На пільгових умовах оздоровленням буде охоплено майже 54 тисячі дітей цієї категорії.

Нині спеціально створеним обласним штабом вживаються належні заходи для вирішення питань та поточних проблем, виявлених під час перевірок. Стан готовності житлових та господарських приміщень, інженерних мереж, обладнання, акваторій пляжів, майданчиків на даний час складає 75%.

 Підбиваючи підсумки обговорення питання, Олександр Удовіченко наголосив на необхідності повного використання діючих закладів, адже частина з них задіяна не повною мірою. Для цього треба максимально залучати фінансові ресурси, у тому числі з обласного бюджету, адже мова йде про здоров’я дітей.

На нараді також розглянуто ряд інших актуальних питань життєдіяльності області.

Віктор КІКОТЬ

“Зоря Полтавщини”

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.