Загляніть у родинний альбом

Глава сім’ї, Сергій Миколайович, працює приватним підприємцем, його дружина, Зоя Василівна, – завідувачкою господарством гуртожитку сталеливарного заводу. Маючи двох дітей, 2008 року вони виявили бажання створити прийомну сім’ю та взяли на виховання ще двох дітей, які залишились без батьківського піклування.

Сергій Миколайович та Зоя Василівна прагнуть надати кожній дитині можливість бути самостійною і ставляться до них, як до особистостей. У цій дружній сім’ї створені всі належні умови для життя і розвитку дітей. Їх усіх залучають до посильної домашньої роботи, активного дозвілля і відпочинку. Сімейні обов’язки також ділять на всіх. Тісний зв’язок із педагогічним колективом школи додає батькам впевненості, а участь в організації виховних позашкільних заходів – переконаності, що їхні діти мають добре розвинені творчі здібності та яскраву уяву. Про це свідчать численні малюнки та вироби.

Подружжя говорить, що спільна діяльність допомагає їм розкрити та збагатити емоційну і духовну сферу буття. Зоя Василівна і Сергій Миколайович разом із дітьми створили “Родинний альбом”, який люблять переглядати разом і згадувати щасливі миті життя. Серед них – і фотографії з міського сімейного фестивалю “У родинному колі”, в якому сім’я Паськів 2009 року здобула диплом Кременчуцької міської ради. А вже через два роки до цієї нагороди додався ще один диплом – управління у справах сім’ї, дітей та молоді виконкому Кременчуцької міської ради за відповідальне батьківство, популяризацію здорового способу життя, збереження народних сімейних традицій і моральних цінностей родини.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.