“Зорю…” читаю, скільки себе пам’ятаю”

Постійні та потенційні читачі видання мали нагоду поспілкуватися зі співробітниками редакції, поділитися з ними враженнями від часопису, висловити пропозиції й критичні зауваження, а також не лише передплатити єдину в області газету, яка виходить тричі на тиждень чотирма номерами за пільговою ціною, а й отримати подарунки.

Років із десять купує й читає “Зорю Полтавщини” пенсіонер із обласного центру Микола Поршін. Особливо до вподоби йому публікації на теми сільського господарства. “Та й у якому іншому виданні можна знайти більше новин з усіх районів регіону!” – говорить читач.

“Зорю…” читаю, скільки себе пам’ятаю”, – запевняє Володимир Полупан. Він не лише поділився  схвальними відгуками, а й висловив ряд слушних зауважень, які будуть обов’язково враховані при формуванні редакційної політики газети.

Із задоволенням, як то кажуть, від першої сторінки до останньої, читає кожен номер “Зорі Полтавщини” інвалід І групи з села Абазівка Полтавського району Анатолій Сологуб. Про це повідомила Олена Мазур, яка опікується інвалідом.

– Хотілося б більше читати в газеті про письменників, про життя молоді, про наш край і Полтаву, а також медичні рецепти й поради, – говорить шанувальниця “Зорі…” з 10-річним стажем, пенсіонерка з Полтави Людмила Асмаковець.

Понад 20 років є постійним читачем нашої газети і пенсіонерка з обласного центру Олександра Горобець. Найбільше її цікавлять публікації про життя села. Неодмінно стають у пригоді медичні та кулінарні рецепти, консультації для садівників та городників, поради господиням.

Передплата “Зорі Полтавщини” на найближчі місяці й наступне півріччя триває. Тож не втрачайте нагоди регулярно отримувати газету рідного краю і 6 тематичних зорянських додатків – “Доброго вам здоров’я”, “Сім’я”, “Порадниця”, “Ситуація”, “Сійся, родися!..”, “Зустріч”.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.