У дарунок школі – новий автобус

Привітати краян прибули заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації, депутат обласної ради Валерій Пархоменко, голова Гадяцької райдержадміністрації, депутат обласної ради Володимир Беседа, голова районної ради Олександр Міняйло, депутат обласної ради, директор ТОВ “НВП “Нафтогазсервіс” Анатолій Попельнюх.

Звертаючись до присутніх, Володимир Беседа наголосив, що влада робить усе можливе для соціального розвитку сільських населених пунктів, зокрема для забезпечення рівного доступу до якісної освіти. Минулого року три сільські школи району одержали автобуси за рахунок Державного, обласного та районного бюджетів. Добру традицію продовжив і нинішній рік.

Валерій Пархоменко підкреслив, що на Полтавщині послідовно реалізуються соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича, про що свідчать конкретні справи, нинішня подія – у тому числі. За турботу про сільську громаду, допомогу у вирішенні її проблем подякували обласній та районній владі сільський голова Іван Кудінов, директор школи В’ячеслав Житченко, голова батьківського комітету школи Валентина Пляшник. А свою радість школярі передали мовою пісні й танцю. Напевно, найхвилюючішою була мить, коли учні школи, які мешкають у Лихопіллі, зайняли місця в автобусі. Нових цікавих подорожей до Країни знань побажали їм учасники урочистостей.

Того ж дня ще одна важлива подія відбулася у Березовій Луці. Тут відкрили нове приміщення сільської ради. Місцевій громаді від Гадяцької районної організації Партії регіонів було вручено ксерокс.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.