Спільна команда – спільні здобутки

– З’їзд пройшов під девізом “Одна команда – одна перемога”, – наголосив Вадим Петренко. – Мова йде про те, щоб усі демократичні сили об’єдналися на парламентських виборах 2012 року та перемогли і по мажоритарних округах, і за партійними списками. Було оприлюднене звернення Юлії Тимошенко, яка залишається лідером і керівником нашої партії, до учасників з’їзду. Червоною ниткою у зверненні проходить думка про те, що ми повинні відкинути всякі чвари, особисті амбіції і об’єднатися з тим, щоб можна було протистояти владі.

Вадим Петренко також процитував звернення президента Європейської народної партії Вільфреда Мартенса до учасників з’їзду партії “Батьківщина”, в якому українську владу закликають поважати принципи верховенства права, прав людини та припинити переслідування опозиції.

Дмитро Хрістов зупинився, зокрема, на діяльності депутатів місцевих рад від “Батьківщини”, яких нині в області близько дев’ятисот. “Робимо все для того, щоб наші депутати повністю реалізували свій потенціал”, – наголосив він. Дмитро Хрістов повідомив, що протягом першого кварталу нинішнього року у нього на особистих прийомах побувало 90 виборців, було направлено понад 40 депутатських звернень, на які є реагування.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.