Спортивний калейдоскоп

Тетяна Єфімчук, Наталія Патюк, Інна Бодняк (Полтавський професійний ліцей) та Олена Кмец (ПТУ №17 м. Полтави) здобули “срібло”. Вони переграли представниць Івано-Франківська, Харкова, Криму та Луганська, а поступилися лише майбутнім чемпіонкам із Дніпропетровська. До змагань наших землячок готував тренер Ігор Коваленко.

· Футзал

У спорткомплексі Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г.Короленка пройшов матч передостаннього туру чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд вищої ліги. Місцева “Ніка” з рахунком 14:1 розгромила команду “Ятрань-Уманьфермаш” із Черкаської області. Після цієї перемоги “Ніка”вийшла на третю сходинку турнірної таблиці. Для того, щоб підопічним Сергія Ягодкіна стати призерками чемпіонату, їм необхідно в останньому турі не програти “Інтеру” з Луганська.

· Волейбол

Як уже повідомлялося, волейбольний клуб СК “Фаворит” провів найбільш вдалий сезон у своїй історії. Команда, хоча й вибула з боротьби за Кубок України, посіла друге місце в чемпіонаті й уперше візьме участь у “фіналі чотирьох”. За регламентом змагань серед чоловічих команд Суперліги три перших клуби, до яких приєднається і чемпіон-2011 – харківський “Локомотив”, зіграють “фінал чотирьох” у 4 тури. Жеребкування фінального етапу змагань відбулося в офісі Федерації волейболу України. “Фавориту” випало приймати останній тур, що проходитиме в Полтаві з 10 по 13 травня.

***

У спорткомплексі Полтавського заводу медичного скла завершився чемпіонат України з волейболу серед спортсменів із вадами слуху. В змаганнях взяли участь дев’ять команд із різних областей України. Нашу команду, основу якої склали вихованці Полтавського ПТУ №23, готував до змагань Анатолій Офат. Полтавці показали достойну гру і в підсумку посіли п’яте місце. Переможцями турніру стали кияни, яких, до речі, тренує полтавець Юрій Грицюта.

***

· Гандбол

Жереб визначив суперників у стадії 1/4 фіналу розіграшу Кубка України з гандболу серед чоловіків. Обидві полтавські команди зіграють із представниками Запоріжжя. Полтавське “Динамо” зустрінеться із “ЗТР-СДЮШОР”, а студенти ПНПУ ім. В.Г. Короленка зіграють із чинним володарем Кубка України – “ЗТР”. Матчі триватимуть 26–30 квітня.

Підготував Олександр Яковлєв.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.