“Служба через дружбу!”

Про роботу обласного відділення УС МПА, яке нині налічує понад 140 членів, доповів заступник голови відділення Анатолій Дробиш. Він зокрема зазначив, що ця громадська організація об’єднує правоохоронців, а також представників структур, котрі співпрацюють із органами внутрішніх справ у вирішенні завдань забезпечення правопорядку. За звітний період було проведено ряд організаційних, соціальних, спортивно-масових, просвітницьких, культурно-мистецьких заходів.

Генерал-майор міліції Анатолій Бабенко наголосив, що МПА є незалежним органом, який створено з поліцейських служб, що входять до національних секцій. Асоціація дотримується принципів, викладених у Декларації прав людини. Її метою є розвиток професійних, культурних зв’язків, обмін досвідом правоохоронної роботи. Крім того, Асоціація прагне розвивати взаємодопомогу в соціальній сфері й у межах своєї компетенції сприяти мирному співіснуванню людей і збереженню миру на Землі.

За чотирнадцять років діяльності УС МПА налагодила ділові стосунки з національними секціями багатьох країн. Водночас організація тісно співпрацює з громадськими об’єднаннями ветеранів органів внутрішніх справ і ліквідаторів-чорнобильців, галузевою профспілкою та відповідними службами МВС, постійно надає адресну матеріальну допомогу сім’ям працівників міліції, ветеранам внутрішніх органів, які потребують лікування, та інвалідам, виділяє кошти на інші невідкладні потреби гуманітарного спрямування.

Українська секція МПА будує свою роботу, послідовно втілюючи в життя девіз МПА “Служба через дружбу!” Її діяльність спрямована на утвердження авторитету нашої держави на міжнародній арені. Промовець також повідомив, що окремо планується спільно з польськими колегами реалізувати ряд заходів щодо підготовки та успішного проведення Євро-2012. Планується активніше брати участь у міжнародних проектах, що стосуються спортивно-масової роботи, конкурсів аматорської творчості, міжнародного туризму, молодіжних обмінів тощо.

Виступаючи на конференції, ветеран органів внутрішніх справ, генерал-лейтенант міліції Олексій Міщенко, учасник Великої Вітчизняної війни, генерал-майор Борис Лутін висловили впевненість у тому, що Українська секція МПА, її Полтавське відділення зуміють реалізувати намічене, ефективно сприятимуть вирішенню актуальних питань діяльності правоохоронців України.

Роботу Полтавського відділення УС МПА за звітний період делегати конференції визнали задовільною. Ряду активних представників організації було вручено почесні відзнаки, а новим членам УС МПА – квитки Асоціації. Головою Полтавського відділення Української секції МПА одноголосно обрано полковника податкової міліції Олександра Телика. Обрано також керівні органи Полтавського відділення УС МПА.

Детальніше ознайомитися з діяльністю Полтавського відділення УС МПА можна на

сайті: www.ipa-ua.org або за телефонами: 50-80-55, 050-690-96-51.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.