Новий імпульс співробітництва

Гості зустрілися із головою облдержадміністрації Олександром Удовіченком, головою обласної ради Іваном Момотом, заступником голови – керівником апарату облдержадміністрації Валерієм Пархоменком, Полтавським міським головою Олександром Мамаєм. Вони ознайомилися із соціальним та економічним потенціалом регіону. Сторони обговорили перспективи співпраці.

– Розвиток економічного співробітництва між нашими країнами – це запорука успіху обох держав як у ділових стосунках, так і в політичних на світовому рівні, – наголосив голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко. – Ми розуміємо важливість таких відносин, і чеська сторона може бути впевненою у надійності та всебічній підтримці з боку української влади.

Чеські підприємці разом із полтавськими колегами взяли участь у роботі "круглих столів" у Полтаві та Кременчуці, організованих Полтавською торгово-промисловою палатою. Учасники зібрань обмінювалися досвідом, окреслювали перспективи співробітництва, наголошуючи на необхідності її поглиблення. Гості з Чеської Республіки також побували на ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод".

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.